Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1452 niezalogowanych)
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Andre ved mark napisał:
pijesz nie pisz i bez tego nie masz nic pod beretem poza kłami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
o! Dureń z duszą poety!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
X Y
(BladeRunner)
Wiking
Post z zajacami na lonce mnie rozje..al .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Yeden z drugim,światowiec yebany się przypierdala,że jestem informatycznym analfabetą>a huj im w dupę,parówom pod celą męczonym.Mam na to wyjebane,hehe.Ciekaw yestem co w tych popierdolonych sieczkomózgach siedzi(ego),że uważają się za takich co to nie ja (zeżarłem wszystkie rozumy,bo jestem trendy,lansuję się aifonem,telewizorem przy uchu,zajebistymi ciuchami,po necie surfuję jak strzała)kurwa co za yebane pedalstwo.Kiedyś dawno temu,na telefon stacjonarny czekało się kilka lat,jak czegoś nie miałeś>to sobie to wystrugałeś,ciuchy sobie szyłeś sam>ludzie się dogadywali ze sobą>kurwa mija ponad dwadzieścia lat i wszystko nie tak>wsciekłość,zawiść,zazdrość o byle gówno wyprodukowane przez chińczyka,ten ma to,ten tamto,ten jest celebrytą(a co to kurwa jest ?),afera za aferą ,za garśc yebanych srebrników,zeszmacą sie huje>ja jego yebię.A jak już tam siedzita w N,to popatrzcie trochę w ta stronę>zainteresujcie się co w Ojczyżnie Waszej się dzieje.Jeśli to jest jeszcze Polska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
postawili kibel za 480 000 zwykly kontener oblozony plytkami

a remont torow wyszed drozej niz by zamiast szyn kladli luksusowe limuzyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj